Μπακογιάννης: «Το μυαλό μου στην Αθήνα, η καρδιά μου στη Στερεά…»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 17:18 Μπακογιάννης:  «Το μυαλό μου στην Αθήνα, η καρδιά μου στη Στερεά…»

Σε κλίμα συγκίνησης έκλεισε τον κύκλο του το Περιφερειακό Συμβούλιο που είχε εκλεγεί τον Μάιο του 2014. Ενός λεπτού σιγή για τον μακαριστό Μητροπολίτη Νικόλαο…

Μέσα σε συγκινησιακό κλίμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Αυγούστου, για τελευταία φορά με αυτή του τη μορφή και με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη.

Παρά τις όποιες πολιτικές αντιπαραθέσεις, όλοι ανεξαιρέτως επισήμαναν το πολύ καλό κλίμα και το πνεύμα συνεργασίας της απερχόμενης περιφερειακής αρχής δείγμα της διοίκησης που εφήρμοσε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης.

Σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η Αθήνα είναι στο μυαλό μου αλλά η Στερεά είναι στην καρδιά μου», ο κ. Μπακογιάννης εμφανώς συγκινημένος, χρησιμοποιώντας όπως πάντα απλό λόγο και μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο, ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί για όσα έκαναν και ζήτησε συγνώμη για όσα δεν μπόρεσε να κάνει ή δεν έκανε σωστά.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στους δύο συνεργάτες του που έλειπαν από το τελευταίο συμβούλιο, στον Κώστα Μίχο και στον Σταμάτη Γκάβαλη που τόσο νέοι έφυγαν από τη ζωή κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Αν και όπως είπε «έχουμε ακόμη δουλειά μέχρι 31 Αυγούστου», απαριθμώντας θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, επιχείρησε έναν σύντομο απολογισμό.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Μπακογιάννη:

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Στερεάς και νέου Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στο Facebook:

Σημειώνουμε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδας κυρού Νικολάου:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση