Λαμιώτης επαγγελματίας κινδύνευσε να καταπλακωθεί από δέντρο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 08:57 Λαμιώτης επαγγελματίας κινδύνευσε να καταπλακωθεί από δέντρο (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Κουβέλα από πτώση ευκάλυπτου…

Η κακή κατάσταση ορισμένων δέντρων που βρίσκονται μάλιστα σε κατοικημένες περιοχές και η επικινδυνότητά τους για τη σωματική ακεραιότητα πολιτών, επανήρθε στην επικαιρότητα με την πτώση ενός ευκαλύπτου στην παραλιακή Κουβέλα του Δήμου Στυλίδας.

Μια γνωστή παρέα απολάμβανε το μεσημεριανό ουζάκι της στην παραλία, όταν ξαφνικά άρχισε να ακούγεται ένας ανατριχιαστικός θόρυβος σπασίματος δέντρου. Η παρέα σηκώθηκε από τη θέση της, ανάμεσά τους και ένας πολύ γνωστός έμπορος της Λαμίας που κινήθηκε προς το κέντρο της ομπρέλας.

Στο επόμενο δευτερόλεπτο, ένα μεγάλο κομμάτι από το δέντρο που τους σκίαζε, προσγειώθηκε στην καρέκλα που καθόταν ο γνωστός επαγγελματίας (στη φωτογραφία φαίνεται ακόμη η πετσέτα πάνω στην καρέκλα που καθόταν ο άνθρωπος)!

Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και κοιτιόντουσαν μεταξύ τους για να καταλάβουν τι είχε συμβεί και στη συνέχεια πως τη γλύτωσαν αλώβητοι!

Το εκπληκτικό είναι ότι η κουβέντα που διέκοψε βιαίως η πτώση του δέντρου, ήταν σχετικά με την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων δέντρων και τις εκκλήσεις που έχουν κάνει προς το Δήμο για την περιποίηση – συντήρησή τους ώστε να μην είναι επικίνδυνα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου έπεσε ο ευκάλυπτος:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση