Φοβερό τροχαίο με πέντε τραυματίες σε σύγκρουση οχημάτων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 08:55 Φοβερό τροχαίο με πέντε τραυματίες σε σύγκρουση οχημάτων

Σοβαρά τραυματισμένο ένα ανήλικο κορίτσι και μία ακόμη γυναίκα, διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας…

Με αίμα βάφτηκε ο δρόμος στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας – Αφρατίου, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα πέντε άτομα να τραυματιστούν, ανάμεσά τους δύο ανήλικα κορίτσια εκ των οποίων το ένα σοβαρά μαζί με μία ακόμη γυναίκα.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (12/8) στο ύψος της διασταύρωσης με τη γέφυρα Αφρατίου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος και επέβαινε σε αυτό η οικογένειά του. Η 44χρονη γυναίκα του και οι δύο κόρες τους ηλικίας 17 και 11 ετών.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, τα δύο ΙΧ υπέστησαν σοβαρές ζημιές με την οδηγό μάλιστα του πρώτου οχήματος, που τραυματίστηκε σοβαρά, να εγκλωβίζεται στις καταστραμμένες λαμαρίνες και να χρειάζεται η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Από το δεύτερο όχημα ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη επίσης η 17χρονη κόρη του ζευγαριού, ενώ οι υπόλοιποι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση