Αδιανόητο: 27χρονος ληστής προσπάθησε να βιάσει 86χρονη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 08:42 Αδιανόητο: 27χρονος ληστής προσπάθησε να βιάσει 86χρονη

Χειροπέδες σε δυο νεαρούς για ληστεία και απόπειρα βιασμού σε ηλικιωμένη.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη χθες νωρίς το βράδυ στα Τρίκαλα. Η ώρα ήταν γύρω στις 9;00' όταν δυο νεαροί, ηλικίας 27 και 29 ετών, μπήκαν στο σπίτι της 86χρονης και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και χρυσαφικά.

Οι δυο ληστές έγιναν αντιληπτοί από την ηλικιωμένη που ήταν μέσα στο σπίτι και τότε ο 27χρονος την ακινητοποίησε και προσπαθησε να τη βιάσει, ενώ ο 29χρονος φυλούσε τσίλιες έξω από το σπίτι.

Η 86χρονη όμως παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε αντιστάθηκε σθεναρά στον 27χρονο που προσπαθούσε να τη βιάσει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια με όση δύναμη της είχε απομείνει.

Για καλή της τύχη ένας από τους γειτονες την άκουσε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Οι δυο νεαροί μόλις είδαν τους γείτονες να βγαίνουν τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 27χρονος προλαβε και πήρε από τη γιαγιά ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και μικρό χρηματικό ποσό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ,ΑΣ. οι οποίοι μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή κατάφεραν και εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δυο ληστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για άτομα εξαρτημένα τα οποία έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενω ο 27χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ηλικιωμένης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση