Λαμία: «Βούτηξε» την τσάντα αλλά έπεσε στα χέρια της ΔΙ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 08:10 Λαμία: «Βούτηξε» την τσάντα αλλά έπεσε στα χέρια της ΔΙ.ΑΣ.

Δύο κλοπές σε 48 ώρες για 21χρονο Ρομά…

Τη χρησιμότητα των περιπολιών των αστυνομικών στις γειτονιές της Λαμίας, ανέδειξε η άμεση σύλληψη 21χρονου Ρομά το πρωί της Παρασκευής (16/8), μετά από κλοπή σε σπίτι στην περιοχή του Αφανού.

Ο 21χρονος είχε βρει ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι στην συγκεκριμένη περιοχή και αφού εισήλθε σε αυτό, αφαίρεσε μια γυναικεία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα της κατόχου της.

Το νεαρό εντόπισε να κινείται ύποπτα στην περιοχή πλήρωμα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, που περιπολούσε στην περιοχή. Τον σταμάτησε για έλεγχο και φυσικά βρήκε τα κλοπιμαία τα οποία και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχο τους.

Επίσης επάνω στον συλληφθέντα, βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, προϊόν κλοπής και εκείνο, το οποίο όπως αποδείχθηκε αφαιρέθηκε από άλλο σπίτι την Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Ομοίως και το κινητό τηλέφωνο αποδόθηκε στη γυναίκα που της ανήκε.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς, που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση