Σήμερα το τελευταίο αντίο στο Σάκη…

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 08:40 Σήμερα το τελευταίο αντίο στο Σάκη…

Καλό ταξίδι  Σάκη…σήμερα το απόγευμα η κηδεία του στη Λαμία...

Από τις ειδήσεις που δεν πιστεύεις ή καλύτερα δε θες να είναι αληθινές.

Το να μαθαίνεις ότι ένας νέος άνθρωπος τον οποίο γνωρίζεις χρόνια, δεν είναι πια στη ζωή.

Ο Δρόσος (Σάκης) Δρίβας ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος ο οποίος στα νεανικά του χρόνια ξεχώρισε για τις μουσικές του ικανότητες και το ανήσυχο πνεύμα του.

Ήταν μέλος του heavy metal συγκροτήματος SARISSA την περίοδο 90-94, το οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει για το μοναδικό πάντρεμα της Αρχαίας Ελληνικής ιστορίας με τον ήχο του Ροκ.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του είδους, πολλοί από σας μπορεί να μην τον γνωρίσατε ως μουσικό, σίγουρα όμως κάπου θα τον είδατε τα τελευταία χρόνια ως καμεραμάν του «ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας».  Εκεί ο Σάκης στην πρώτη γραμμή μετέδιδε την εικόνα για τα ρεπορτάζ και τα δελτία ειδήσεων.

Τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει στην Γερμανία μαζί με την οικογένειά του, από όπου το Σάββατο 17 Αυγούστου μας ήρθε το θλιβερό νέο ότι «έφυγε» μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Το συγκρότημά του, ανακοίνωσε μέσω του διαδικτύου την απώλεια του Σάκη με την παρακάτω ανάρτηση και τις δύο φωτογραφίες όπου διακρίνεται πρώτος από δεξιά:

Με ένα μοναδικό κολάζ τον αποχαιρέτισε και ο φίλος του Πάνος Πιλάτος:

««Έφυγε» έπειτα από μάχη ο Σάκης Δρίβας, μορφή του παλαιού underground εγχώριου heavy. Σχεδόν συνομήλικός μου ο Σάκης. Τα παλιά, δύσκολα χρόνια της metal εφηβείας μας στην επαρχία τον φωνάζαμε «ο Γερμανός», μια και είχε κατέβει από εκεί πάνω. Πανέμορφο αγόρι, αργότερα ένας γοητευτικός άντρας, κιθαρίστας με προσωπικότητα, εκπληκτικό παιδί. Και τα εννοώ όλα…».

Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του Γεωργία και δύο παιδιά τον Δημήτρη και το Θωμά.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 5:00’ το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μαγνησία Λαμίας. Ο Σάκης θα βρίσκεται εκεί από τις 3:00' μμ για όσους φίλους θέλουν να τον δουν για το τελευταίο αντίο νωρίτερα.

Καλό ταξίδι Σάκη… Από κει ψηλά συνέχισε το δικό σου τραγούδι...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση