Ο Ηλίας Κυρμανίδης θα είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 08:47 Ο Ηλίας Κυρμανίδης θα είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης στη Φθιώτιδα

Ποια άλλα πρόσωπα θα έχουν θέση ευθύνης στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο που ορκίζεται την Τετάρτη 28 Αυγούστου στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία.

Έντονο παρασκήνιο και πυρετός επαφών του Φάνη Σπανού σε όλους τους νομούς της Στερεάς Ελλάδα για τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, αλλά και την γενικότερη κατανομή ρόλων στη νέα σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κύβος ερρίφθη για τη Φθιώτιδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport o Ηλίας Κυρμανίδης, πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος στη Φθιώτιδα, θα είναι αυτός που θα αναλάβει Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας, στη θέση του Θύμιου Καραΐσκου, ο οποίος την Παρασκευή 30 Αυγούστου ορκίζεται Δήμαρχος Λαμιέων.

Πρόεδρος του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου θα αναλάβει ο Ηλίας Σανίδας, ενώ ως θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες ρόλο θα αναλάβουν οι Θανάσης Καρακάντζας, ο Κώστας Αποστολόπουλος και ο Κώστας Καραγιάννης (οι δυο τελευταίοι πιθανότατα θα μοιραστούν την τετραετία)

Οι επαφές του νέου Περιφερειάρχη συνεχίζονται, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι συνεργασίες που θα προκύψουν, καθώς και ποια στελέχη από τους άλλους συνδυασμούς θα έχουν θέση ευθύνης στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση