Θέσεις εργασίας στο Δήμο Δελφών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 11:23 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Δελφών

Την πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού, ενός (1) Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Δώδεκα (12) καθηγητών μουσικής, με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών της εκπαιδευτικής περιόδου 2019-2020, του Αυτοτελούς Τμήματος Παιδείας –διά βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς & Τουρισμού (ωδεία, φιλαρμονικές), ανακοίνωσε ο Δήμος Δελφών.

Οι θέσεις παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω:

Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΘΕΣΕΙΣ)

1. ΠΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΙ (1)

2. ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ (3)

3. ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ (ORF) & ΑΡΜΟΝΙΟΥ &ΠΙΑΝΟΥ (1)

4. ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (1)

5. ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΝΩΔΙΑΣ (1)

6. ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΙΑΝΟΥ & ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ (1)

7. ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΙΑΝΟΥ (2)

8. ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΙΟΛΙΟΥ (1)

9. ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΚΙΘΑΡΑΣ (1)

10. ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΚΛΑΣΙΚΩΝ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ-ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ (1)

Διάρκεια σύμβασης μέχρι 15/6/2020.

Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζονται οι υπάλληλοι του Δήμου Δελφών : κα. Ευσταθία Βελαώρα και κα. Ευσταθία Καρανάσου, οι οποίες θα ελέγχουν την πληρότητα των δικαιολογητικών.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στην κεντρική γραμματεία του Δήμου Δελφών (Ρ. Κοντορήγα 12- 33100 Άμφισσα) κατά τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπική καθημερινή εφημερίδα του νομού και της έκδοσης πρακτικού ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Δελφών (Πλ. Κεχαγιά & Ρ. Κοντορήγα).

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τη μοριοδότηση και τα τυπικά προσόντα πατήστε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com