Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εικόνες από τον εορτασμό στην Παναγία Προυσιώτισσα στις Βαρδάτες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 13:27 Εικόνες από τον εορτασμό στην Παναγία Προυσιώτισσα στις Βαρδάτες

Τώρα το εκκλησάκι της Παναγίας Προυσιώτισσας στις Βαρδάτες είναι ανοιχτό καθημερινά - Δείτε πότε μπορείτε να το επισκέπτεστε.

Με μεγάλες  εορταστικές τιμές είχαμε την απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ιερό προσκυνηματικό ναό της Πανάγιας Προυσιωτίσσης Βαρδατών...

Πλήθος πιστών προσήλθε με ευλάβεια και κατάνυξη για να προσευχηθεί και να τιμήσει την Μητέρα του Θεού.

Στον Μέγα πανηγυρικό εσπερινό λειτούργησε ο πανοσιολογιότατος ιερομόναχος και ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Φθιώτιδος  π.Σεραφείμ Ζαφείρης, με τον Διάκονο του ιερού ναού Αγίου Αθανασίου π.Νικόλαο Πολυζώη.

Επίσης συνλειτουργοί ήταν ο αρχιερατικός επίτροπος π.Δημήτριος Ντάλας, με τον π.Κων/νο Κουτσουμπλή, υπεύθυνο ιερέα του ιερού προσκυνήματος και τον οσιότατο μοναχό Φώτιο Καπαρτζάνη.

Ανήμερα της εορτής λειτούργησε ο αιδεσιμολογιότατος πρωτοπρεσβύτερος και γενικός αρχιερατικός επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης,  με τον π. Κων/νο Κουτσουμπλή και τον ευλαβάστατο ιεροδιάκονο π. Εφραίμ Πανταζίδη.

Ο οσιότατος μοναχός Φώτιος Καπαρτζάνης εγκαταβιώνει στο ιερό προσκύνημα από την 1η Απριλίου, με την ευχή και τις ευλογίες του μακαριστού Ποιμενάρχου μας Κυρού Νικολάου.

Το ιερό προσκύνημα είναι ανοιχτό απο 8:00-13:00 και 17:00-20:00 κατά του θερινούς μήνες και γίνονται καθημερινά 18:00 το απόγευμα οι ακολουθίες του Εσπερινού, του Απόδειπνου μετά των Χαιρετισμών της Παναγίας, καθώς και η παράκληση της Παναγίας της Προυσιωτίσσης.

Ο μοναχός Φώτιος είναι αδελφός της ιερής μονής Αντινίτσης με καταγωγή απο την Ανθήλη Φθιώτιδος.

Δείτε πολύ όμορφες εικόνες από τον ιερό προσκυνηματικό ναό της Πανάγιας Προυσιωτίσσης Βαρδατών.