Στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης ο Λαμιώτης Παναγιώτης Γρίβας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 18:57 Στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης ο Λαμιώτης Παναγιώτης Γρίβας

Οι κόποι χρόνων επιβραβεύθηκαν με την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας…

Από τους μαθητές που πέτυχαν τον πρώτο στόχο επιλογής τους, ήταν ο μαθητής του 2ου Λυκείου Λαμίας Παναγιώτης Γρίβας, ο οποίος είδε το όνομά του στους επιτυχόντες του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).

Πρόκειται για τον μαθητή που πρώτευσε μεταξύ των υποψηφίων της Στερεάς Ελλάδας στα Ειδικά Μαθήματα Μουσικής (Μουσική Αντίληψη και Γνώση – Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία). Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο μάθημα Μουσική Αντίληψη και Γνώση το 75% των μαθητών βαθμολογήθηκε κάτω από τη βάση, ποσοστό που ξεπέρασε ακόμη και το μάθημα της Βιολογίας που στάθηκε η αιτία για την πτώση των βάσεων σε πολλές σχολές πρώτης ζήτησης.

Η αγάπη του για τη μουσική και το κλαρινέτο, απαιτούσε από μικρή ηλικία θυσίες τόσο για την εκπαίδευσή του (στο αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνει τις σπουδές του και παίρνει το πτυχίο του από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας), όσο και γα τις επιδόσεις του στα άλλα μαθήματα.

Για την επιτυχία του, όπως λέει στο LamiaReport, οφείλει πολλά στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον πατέρα του Δημήτρη Γρίβα, εκπαιδευτικός στη μουσική, που ανέλαβε τα πρώτα του μουσικά βήματα και τον στήριξε σε όλη του την πορεία μέχρι σήμερα που απέκτησε την ιδιότητα του φοιτητή.

Σε αυτούς απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του, όπως και σε όλους ανεξαιρέτως του καθηγητές του στο 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Λαμίας.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, τις καλύτερες ευχές μας για μια λαμπρή μουσική σταδιοδρομία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση