«Έφυγε» ο γνωστός Λαμιώτης καθηγητής Θεόδωρος Λυκόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 14:15 «Έφυγε» ο γνωστός Λαμιώτης καθηγητής Θεόδωρος Λυκόπουλος

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 5:00' το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό στη Λαμία.

Σε ηλικία 70 ετών «έφυγε» από ανακοπή το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) ο γνωστός Λαμιώτης εκπαιδευτικός Θεόδωρος Λυκόπουλος.

Ο Θεόδωρος Λυκόπουλος υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο 1ο Λύκειο Λαμίας και στη συνέχεια ως Διευθυντής στο 2ο Λύκειο, μέχρι που βγήκε στη σύνταξη.

Κατά γενική ομολογία ήταν ένας από τους καλύτερους Φυσικούς, που είχε η εκπαίδευση στη Φθιώτιδα, και από τα χέρια του πέρασαν εκατοντάδες μαθητές που όσα χρόνια κι αν πέρασαν τον θυμούνται για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και για την ανθρωπιά του.

Ο Θεόδωρος Λυκόπουλος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη, αλλά και τον σεβασμό των μαθητών και των συναδέλφων του. Με τους περισσότερους μαθητές είχε γίνει φίλος, αφού με το χαμόγελο, το χιούμορ του και τα πειράγματά του, ερχόταν πιο κοντά στα παιδιά.

Η Λαμία και η Φθιώτιδα έχασε έναν από τους πιο καταξιωμένους και αγαπημένους "δασκάλους", όπως τον φώναζαν μέχρι και σήμερα οι μαθητές του.

Ο Θεόδωρος Λυκόπουλος αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο, δυο παιδιά, τον Γιάννη που είναι Μαθηματικός και τον Θανάση που είναι Μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς. Είχε επίσης και δυο εγγόνια.

Θερμά συλλυπητήρια από το LamiaReport στην οικογένειά του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση