Από το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας, 4ος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 09:04 Από το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας, 4ος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στο Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στην Βιοϊατρική…

Έχοντας από μικρός αγάπη για την Πληροφορική ο  Γιώργος Ρέλλιας από τη Λαμία, επέλεξε από την αρχή την φοίτηση στα ΕΠΑΛ στοχεύοντας όχι μόνο στο απολυτήριο Λυκείου αλλά και σε ένα επαγγελματικό πτυχίο πάνω στο αντικείμενό του.

Οι επιδόσεις του, όπως το απολυτήριο του με 19,3 και ο βαθμός πτυχίου ως Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με 19,9, μαρτυρούσε ότι μπορούσε να βάλει υψηλότερους στόχους, όπως και έγινε.

Με 14.470 μόρια πέτυχε την εισαγωγή του και μάλιστα από την 4η θέση στο Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στην Βιοϊατρική της Σχολής Θετικών Επιστημών με έδρα τη Λαμία, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο ίδιος δεν κρύβει τη χαρά του και υποστηρίζει ότι, όταν ο στόχος σου είναι κάτι που σου αρέσει, είναι πιο εφικτός: «Δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα πολύ για να πετύχω. Το αντικείμενο γενικότερα ήταν κάτι που με γέμιζε και το παρακολουθούσα με μεγάλο ενδιαφέρον και όρεξη για να μάθω. Αυτό πιστεύω ότι πρέπει να πω και σε όσα παιδιά ξεκινούν τώρα τα σχέδια τους για το μέλλον. Ακολουθήστε αυτό που αγαπάτε και είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε πιο εύκολα τον στόχο σας και θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Από την πλευρά μου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και φυσικά στους καθηγητές μου στο 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση