Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΣΕΠ: Νέα προθεσμία για διαγωνισμό και δημοσίευση αποτελεσμάτων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 09:23 ΑΣΕΠ: Νέα προθεσμία για διαγωνισμό και δημοσίευση αποτελεσμάτων

Από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής προσωπικού ανακοινώθηκε ότι οι προθεσμίες υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και αποστολής δικαιολογητικών στο πλαίσιο της Προκήρυξης 2Ε/2019 του ΑΣΕΠ η οποία είχε  ανασταλεί λόγω των βουλευτικών εκλογών και αφορούσε στην πλήρωση:

έξι (6) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ. A.E.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου,

δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην 7η ΥΠΕ Κρήτης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους (Υπουργείο Υγείας) και

μίας (1) θέσης Ελεγκτή Ιατρού στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης),

άλλαξαν ως εξής:

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 9 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 2Ε/2019

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 27ης Σεπτεμβρίου 2019, ημέρας Παρασκευής.

ΦΕΚ

Επίσης στο Εθνικό Τυπογραφείο εστάλησαν τα οριστικά αποτελέσματα της 6Κ/2018 για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του για την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει έχουν καλυφθεί οι 3 από τις 4 θέσεις καθώς δεν υπήρξε υποψήφιος για τη θέση ΠΕ Ιατρών (Παθολόγος).

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τέλος εστάλη για δημοσίευση επίσης ο Πίνακας Προσληπτέων της Προκήρυξης 4Ε/2018 για την πλήρωση των προκηρυχθεισών δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο γνωστικό αντικείμενο “Χημικών’’ [κωδικός θέσης: 10002], με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τρία (3) έτη, στο Υπουργείο Υγείας – Εθνικός Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).