Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Αλλαγή φρουράς» και στη Φθιώτιδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 07:22 «Αλλαγή φρουράς» και στη Φθιώτιδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σε πολύ φιλικό κλίμα και η παράδοση - παραλαβή στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο Ηλίας Κυρμανίδης ανέλαβε σήμερα και επίσημα τα καθήκοντά του ως Αντιπερειφερειάρχης Φθιώτιδας, μετά την ανακοίνωση του Φάνη Σπανού, για τους χωρικούς και θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της Στερεάς.

Εκεί τον περίμενε ο συνάδελφός του και φίλος Θύμιος Καραΐσκος όπου τον υποδέχτηκε και του παραχώρησε το γραφείο που εργαζόταν μέχρι χθες ως Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.

Ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, μεταξύ άλλων τόνισε: «Παραδίδω το τιμόνι της Φθιώτιδας σε ένα συνάδελφο και φίλο, τον Ηλία τον Κυρμανίδη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι αγαπά τη δουλειά και δεν φοβάται την ευθύνη. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί με αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά του και θα αντιμετωπίσει με ασφάλεια τις προκλήσεις, που έχει η Φθιώτιδα μπροστά της...»

«Σήμερα παραλαμβάνω από έναν χρόνια καλό φίλο, έναν καλό συνάδελφο, αλλά πάνω και πέρα απ' όλα, από έναν άξιο και επιτυχημένο, επί πέντε χρόνια, Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, τον Θύμιο Καραΐσκο. Είναι για μένα τιμή που παραλαμβάνω από τον Θύμιο Καραΐσκο. Παράλληλα είναι και μια πρόκληση να φανώ αντάξιος συνεχιστής της πορείας των Φθιωτικών πραγμάτων, μέσα από το έργο και τη δουλειά μου. Τα προβλήματα του τόπου και οι ανάγκες των συμπολιτών μας καθιστούν την όποια ολιγωρία και την όποια υστέρηση ακόμη και μιας ώρας, ως απαγορευμένη ή άγνωστη λέξη. Οφείλουμε όλοι, σεμνά και ταπεινά να σκύψουμε το κεφάλι, να σηκώσουμε τα μανίκια, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εργαστούμε για το καλό του τόπου μας....»

Ο Ηλίας Κυρμανίδης ευχαρίστησε επίσης το νέο Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, που του εμπιστεύθηκε τη Διοίκηση της Φθιώτιδας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος άφησε τη δική του σφραγίδα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο: