Σήμερα το 40ημερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 07:05 Σήμερα το 40ημερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδας

40 ημέρες χωρίς τον πνευματικό τους πατέρα οι πιστοί της Φθιώτιδας. Σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας το 40ημερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδας κυρού Νικολάου που τόσο αιφνίδια μας άφησε την 27η Ιουλίου.

Διαβάστε το αγγελτήριο από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας:

«Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από την αιφνίδιο εκδημία του μακαριστού, πολυσεβάστου και πολυκλαύστου πατρός και Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται ότι, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας θα τελεσθεί Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο,  εις το τέλος του οποίου θα ψαλλεί Ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Μητροπολίτου  μας.

Μετά το πέρας των Ιερών ακολουθιών θα προσφερθεί καφές εις μνήμην του μακαριστού Ποιμενάρχου μας στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού, το οποίο ευρίσκεται στην οδό Σκληναβιώτη 3- 5.

Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί, όπως προσέλθουν και προσευχηθούν για την ανάπαυση της μακαρίας ψυχής του κεκοιμημένου πατρός μας κυρού Νικολάου».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση