Καραβόμυλος: Ποιος βάζει πάνω από την Ασφάλεια της χώρας τα «θέλω» των ΜΚΟ;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 11:01 Καραβόμυλος: Ποιος βάζει πάνω από την Ασφάλεια της χώρας τα «θέλω» των ΜΚΟ;

Μέσα στην κρίση αξιών και την φτωχοποίηση την πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών, ως συνέπεια των πελατειακών πολιτικών χρόνων και των τιμωρησιακών μνημονίων των ευρωπαίων αφεντάδων, η χώρα μας δοκιμάζεται πλέον σε επίπεδο εθνικό για την επιβίωσή της.

Ένα έθνος, που επικράτησε στα βάθη των αιώνων και απέναντι σε πολλούς κατακτητές «εξαιτίας» του πολιτισμού του, μοιάζει ανήμπορο να αντιδράσει στα «θέλω» οποιοδήποτε ευρωπαίου εταίρου που υπερασπίζεται αποκλειστικά τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που ανακυκλώνει τα δικά του χρήματα.

Η είδηση δημιουργίας hot spot στο στρατόπεδο «Γεωργίου Παπαποστόλου», που βρίσκεται μέσα στον Καραβόμυλο και μόνο σαν αναφορά θα προκαλούσε γέλιο αν δεν ήταν κρίσιμα σοβαρό!

Όποιος απλά το ανέφερε και το πρόκρινε ως ιδέα, θα πρέπει να είναι ή βαθιά άσχετος, ή εθνικά επικίνδυνος!

Αν ισχύει το πρώτο τότε ως ανόητη απόφαση πρέπει να παρθεί πίσω. Φυσικά γνωρίζουμε ότι όταν κάποιος σε υψηλό πόστο κάνει τέτοιου μεγέθους γκάφες, δεν μπορεί να τις παραδεχτεί εύκολα γιατί παίζεται η θεσούλα του. Χρειάζεται λοιπόν ένα άλλοθι που λέγεται «σφοδρή αντίσταση της τοπικής κοινωνίας», ώστε να βγει την επόμενη ημέρα και να δικαιολογήσει την αλλαγή της απόφασής του.

Αν ισχύει το δεύτερο, που είναι και το πιο επικίνδυνο, τότε χρειάζεται γενικός ξεσηκωμός ολόκληρης της χώρας για να «ξεριζωθούν» αυτά τα εθνικά επικίνδυνα άτομα.

Όπως αντιλαμβανόμαστε και στη μία και στην άλλη περίπτωση, η λύση είναι η αντίδραση.

Επειδή δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε κάτοικος αυτού του τόπου να γνωρίζει τη σημασία του κάθε μέρους, απλά θα αναφέρουμε ότι παρά το γεγονός ότι αναφέρεται ως ανενεργό, φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο.

Το 2015 όταν ο τότε εκπρόσωπος της ΑΣΔΥΣ επικεφαλής τεχνικού κλιμακίου είχε επισκεφτεί την περιοχή για να γνωμοδοτήσει σχετικά, εκτός της σθεναρής άρνησης του τότε Διοικητή της 695 ΑΒΠ, είχε δει από μόνος του ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Οι λόγοι; Κάποιοι προφανείς, όπως ο πανάκριβος εξοπλισμός του και κάποιοι άλλοι που ακουμπούν λόγους εθνικής ασφάλειας.

Έτσι είχε εγκαταλειφθεί τότε ως ιδέα και ξεσήκωσαν τη λύση του στρατοπέδου «Ανδρεόπουλου» που τελικά και εκείνο εγκαταλείφθηκε.

Ποιος βάζει λοιπόν πάνω από την Ασφάλεια της χώρας τα «θέλω» των ΜΚΟ; Ποιος θα βάλει την υπογραφή του σε μια απόφαση που είναι εθνικά όχι απλά επιζήμια, αλλά επικίνδυνη; Ρωτήθηκαν οι Στρατηγοί;

Κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, αναρωτηθήκατε αν μεταξύ των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων που έχουν περάσει στην Ελλάδα, δε βρίσκονται μόνο οι εφτά τζιχαντιστές που συλλάβατε; Και στατιστικά οι πιθανότητες δεν είναι μαζί σας.

Κύριε Πρωθυπουργέ, επειδή το προσφυγικό – μεταναστευτικό, δεν είναι θέμα που θα μας απασχολεί μόνο σήμερα, αλλά για πολλά χρόνια ακόμη, αποδείξτε στην πράξη τη διαφορετικότητά σας από το ΣΥΡΙΖΑ όπως το αποτυπώσατε προεκλογικά. Το να δημιουργείτε νέες «Μόριες» στην καρδιά της ενδοχώρας οπωσδήποτε δεν είναι λύση για την οποία σας ψήφισε ο κόσμος.

Λύσεις υπάρχουν. Μπορεί να μην συμφέρουν τις ΜΚΟ, συμφέρουν όμως τις τοπικές κοινωνίες και πάνω απ' όλα συμφέρουν τους ίδιους τους πρόσφυγες, που κάποιοι του εκμεταλλεύονται και τους στοιβάζουν σε στρατόπεδα, όπου οι συνθήκες είναι άθλιες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση