Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρίλερ με το πτώμα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Σκιάθου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 09:16 Θρίλερ με το πτώμα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Σκιάθου (φωτογραφία αρχείου)

Πρόκειται για μεσήλικα άνδρα που έφερε τατουάζ…

Πτώμα άνδρα το οποίο σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε από χειριστή θαλάσσιου ταξί στις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης (5/9) στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σκιάθου - Κατηγιώργη.

Παρά το αρχικό σοκ, ο χειριστής του σκάφους ειδοποίησε το λιμενικό και σε συνεννόηση με το Λιμενικό Τμήμα Αγ. Κυριακής έβγαλε τη σορό στην ακτή, όπου το παρέλαβαν υπάλληλοι γραφείου τελετών και το μετέφεραν στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-thessalia.gr, πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 30-50 χρόνων, που πρέπει να έχασε τη ζωή του στη θάλασσα το τελευταίο 10ήμερο-15ήμερο. Φορούσε μαγιό και έφερε τατουάζ στα χέρια του, ενώ ήταν φαγωμένο από τα ψάρια σε διάφορα σημεία του σώματός του. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμεναρχείο και άρχισε η αναζήτηση αγνοούμενων που το τελευταίο διάστημα φέρεται να έχουν χαθεί σε παραθαλάσσιες περιοχές των παραλίων της Λάρισας, της Πιερίας, της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης, ακόμη και της Καβάλας.

Κι αυτό διότι το πτώμα φέρεται να παρέσυραν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Σκιάθου και του Ανατολικού Πηλίου οι βοριάδες των τελευταίων ημερών και τα θαλάσσια ρεύματα, που είναι ισχυρά.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βόλου και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, ενώ θα γίνει και λήψη DNA.