Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από 9 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι μαγνητικές τομογραφίες στο ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 08:10 Από 9 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι μαγνητικές τομογραφίες στο ΓΝ Λαμίας

Με την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας με τον ιατρό ακτινοδιαγνώστη Γεώργιο Μπαρουξή (με γνωστικό αντικείμενο εξειδικευμένο στον μαγνητικό τομογράφο), το Γενικό Νοσοκομείο είναι έτοιμο από 9 Σεπτεμβρίου να κάνει τις πρώτες του μαγνητικές τομογραφίες με το σύγχρονο τομογράφο που εγκαινίασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τον περασμένο Μάιο.

(Ο κ. Μπαρουξής με το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ε. Χατζημαργαρίτη και αριστερά τον Αναπληρωτή Διοικητή Α. Κολοκυθά)

Συγχρόνως, σύμφωνα με το ενημερωτικό από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, δύο (2) μόνιμοι ιατροί Ακτινοδιαγνωστικής του Νοσοκομείου εκπαιδεύονται για την άρτια κάλυψη του νέου τμήματος Μαγνητικού Τομογράφου.

«Με τον τρόπο αυτό η Διοίκηση του Γ.Ν. Λαμίας ολοκληρώνει τις αναγκαίες διαδικασίες, προκειμένου  όλοι οι χρήζοντες ανάγκης εξετάσεων μαγνητικής τομογραφίας της περιφερείας ευθύνης του Νοσοκομείου μας να μπορούν να εξυπηρετηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όσο το δυνατόν πιο άμεσα», σημειώνει σε δελτίο τύπου ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης και προσθέτει: «Ως  Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας, με αρωγό  σε κάθε μας προσπάθεια τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και  την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας , σας διαβεβαιώνουμε  ότι κύριο μέλημά μας αποτελούσε, αποτελεί  και θα συνεχίσει να αποτελεί πάντα η προάσπιση του δημοσίου αγαθού της υγείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, συναισθανόμενοι πλήρως την ευθύνη μας ως Διοίκηση ενός Δημοσίου Νοσοκομείου, που εξυπηρετεί μια μεγάλη υγειονομική περιφέρεια».