Αλλαγές στο ΠΥΣΔΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 11:58 Αλλαγές στο ΠΥΣΔΕ Φθιώτιδας

Πρόεδρος της κοινής συνεδρίασης των Συμβουλίων ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ Φθιώτιδας ο Διευθυντής της ΔΕ Φθιώτιδας Σπύρος Πιλιτζίδης.

Με απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένης Μπενιάτα, τροποποιήθηκε ο διορισμός των αιρετών εκπροσώπων στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Φθιώτιδας.

Προηγήθηκε η παραίτηση των εκπαιδευτικών, Αρμυριώτη Αναστάσιου, Κατσαούνου Γεώργιου και Μαραγκουδάκη Ευαγγελίας.

Έτσι μετά την ανασυγκρότησή του το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Φθιώτιδας έχει ως εξής:

1. Πιλιτζίδης Σπυρίδωνας, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 04.02, με βαθμό Α’, Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτριά του την κα Πολυμεροπούλου Βασιλική, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α’, Προϊσταμένη του Τμήματος Ε’ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

2. Τζήμας Νικόλαος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 11, με βαθμό Α’, Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, ως τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή του τον κ. Βαλατσό Γεώργιο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 04.01, με βαθμό Α’, Διευθυντή του Γυμνασίου Υπάτης Φθιώτιδας.

3. Ρήγα Παρασκευή, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 05, με βαθμό Α’, του ΠΥΣΔΕ Φθιώτιδας ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την κα Καραμήτσου Αθανασία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 86, με βαθμό Α’, Διευθύντρια του ΓΕΛ Μακρακώμης.

4. Προύσαλης Δημήτριος του Θωμά, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 86, με βαθμό Α’, του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρώτριά του την κα Πυργολιού Καλλιόπη - Μαρία του Παναγιώτη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α’, του ΓΕΛ Μαλεσίνας.

5. Ζάχος Γεώργιος του Οδυσσέα, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 86, με βαθμό Α’, Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Δήμο Ιωάννη του Αθανασίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ86, με βαθμό Α’, του ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας.

Σημειώνουμε ότι επίσης με απόφαση της κας Μπενιάτα ορίσθηκε Πρόεδρος και Γραμματέας της κοινής συνεδρίασης των Συμβουλίων ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ Φθιώτιδας ως εξής:

Πρόεδρος ο κος Πιλιτζίδης Σπυρίδωνας, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 04.02, με βαθμό Α’, Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η κα Πανοπούλου Χριστίνα, Διοικητικός Υπάλληλος κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με βαθμό Α’, της Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας, της Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας, με αναπληρωτή της τον κ. Γιαταγάνα Ιωάννη, Διοικητικό Υπάλληλο, κλάδου ΠΕ ΔΙΟΙΚ, με βαθμό Α’, Προϊστάμενο του Τμήματος Γ΄ Προσωπικού της Δ.Π.Ε. Φθιώτιδας.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, θα προεδρεύει ο Δημητρακάκης Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 70, με βαθμό A’, Προϊστάμενος του Τμήματος Ε’ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση