Το ευχαριστώ και η δέσμευση του Πάνου Φώσκολου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 08:35 Το ευχαριστώ και η δέσμευση του Πάνου Φώσκολου

Ο Πάνος Φώσκολος είναι ένας από τους εφτά Αντιδημάρχους που ανακοίνωσε ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος δίνοντας του πολλούς και σημαντικούς τομείς.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέλαβε ως Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού, Νέας γενιάς,  Απασχόλησης, Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λαμιέων.

Ο ίδιος δεν κρύβει την ικανοποίηση του, δηλώνοντας ότι «η παρουσία μου στα κοινά και στα δρώμενα  της πόλης μας συνδυάζεται πλέον με την τιμή που μου έκανε ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Καραϊσκος να μου  αναθέσει την μεγάλη ευθύνη των κρίσιμων τομέων της τοπικής ανάπτυξης, του αθλητισμού, της νέας γενιάς, των εμπορικών και  επιχειρηματικών δραστηριοτήτων» και προσθέτει: «Ποτέ δεν έπαψα να λειτουργώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη για την πόλη μας  και ο νέος μου ρόλος μου  δίνει ώθηση και επιπλέον κίνητρο να εργαστώ  για την αναβάθμιση της Λαμίας, την ενθάρρυνση της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, ως τομέων που μπορούν να προσδώσουν εξωστρέφεια, επισκεψιμότητα και νέες διακρίσεις στην πόλη μας. Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά και  συστηματικά σε αυτή την κατεύθυνση, μέσω της αναβάθμισης των υποδομών και της ανάληψης διοργανώσεων ώστε να  δώσουμε νέα  πνοή στην πόλη και τους κατοίκους της».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση