Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θύμιος Καραΐσκος: «Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή...»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 09:00 Θύμιος Καραΐσκος: «Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή...»

Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων και των συνεργατών του με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Λαμιέων.

Με τους προέδρους των 46 Κοινοτήτων, συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/9) ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Αινιάνων.

Δεν επρόκειτο για μια απλή εθιμοτυπική συνάντηση, καθώς όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος, ο ρόλος των Προέδρων είναι σημαντικός και η σωστή συνεργασία θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, για το καλό των δημοτών και εν γένει του Δήμου.

Τον κ. Καραΐσκο στη συνάντηση πλαισίωσε σχεδόν το σύνολο των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων, οι οποίοι και θα έχουν την άμεση συνεργασία με τις Κοινότητες ανά αρμοδιότητα. Επιπλέον παρευρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες όπως η Γενική Γραμματέας του Δήμου Έφη Χριστοπούλου που ανέλαβε να περιγράψει συνοπτικά τις αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις των Κοινοτήτων με βάση τις αλλαγές που έγιναν στο νόμο 3582/2010.

«Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή, όπως και όλων των συνεργατών μου», ήταν η τελευταία φράση του Δημάρχου Λαμιέων θέλοντας να τονίσει ότι οι επαφές και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Δείτε φωτογραφίες: