Λαμία: «Ζητιάνα» επιτέθηκε και λήστεψε τη γιαγιά μέσα στο σπίτι της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 09:31 Λαμία: «Ζητιάνα» επιτέθηκε και λήστεψε τη γιαγιά μέσα στο σπίτι της

Η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε το λάθος να ανοίξει την πόρτα και δέχθηκε την επίθεση από την 18χρονη ρομα, που συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Μια ακόμη ληστεία μέρα - μεσημέρι στη Λαμία με θύμα ηλικιωμενη και δράστιδα γυναίκα ρομά, που παρίστανε την ζητιάνα στις γειτονιές της Λαμίας.

Στις 4:00' το απόγευμα της Τετάρτης η νεαρή ρομά χτύπησε το κουδούνι σε μια ισόγεια μονοκατοικία που διαμένει μια 83χρονη Λαμιώτισσα.

Η ηλικιωμενη έκανε το λάθος να ανοίξει και η 18χρονη αρχικά της ζήτησε λίγο φαγητό και νερό. Όμως μόλις μπήκε μέσα στο σπίτι ξεκίνησε ο εφιάλτης της 83χρονης.

Η νεαρή ρομά έριξε κάτω τη γιαγιά και της άρπαξε από τα χέρια τη βέρα και τα δαχτυλίδια που φορούσε. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τη γιαγιά να καλεί σε βοήθεια.

Ευτυχώς από το σημείο περνουσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βλέποντας την 18χρονη να απομακρύνεται βιαστικά κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει και την ακολούθησαν.

Εκείνη προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα κλοπιμαία, ωστόσο οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν και της πέρασαν χειροπέδες.

Η βέρα και τα δαχτυλίδια βρέθηκαν από τους αστυνομικούς πετάμενα στο δρόμο και επεστράφησαν στην ηλικιωμενη γυναίκα που δεν μπορουσε να πιστέψει ότι μέρα μεσημέρι δέχθηκε την επίθεση μέσα στο σπίτι της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση