Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΤΜ, αδέσποτα και JCB στις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 12:10 ΑΤΜ, αδέσποτα και JCB στις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής Μακρακώμης

Μια σειρά από θέματα τα οποία απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών στο δήμο της Μακρακώμης, έθεσαν σε προτεραιότητα ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής και οι συνεργάτες του από τις πρώτες ώρες της θητείας τους.

Έτσι  την περασμένη Δευτέρα 10-09-2019 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο του Δημάρχου παρουσία του Διευθυντή Δικτύου Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος Χρήστου Ασημακόπουλου και της Διευθύντριας του Καταστήματος Μακρακώμης Ελένης Μπαλή, εξασφαλίζοντας τη δέσμευση ότι το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας θα παραμείνει στη Σπερχειάδα, ενώ συζητήθηκε η επαναλειτουργία του Υποκαταστήματος.

Επίσης με παρέμβαση του Δημάρχου τα μηχανήματα έργου, συγκεκριμένα το Γκρέιτερ και το JCB που ήταν εκτός λειτουργίας θα είναι και πάλι στη διάθεση του Δήμου.

Τέλος με αφορμή και το θέμα που προέκυψε με την επίθεση αδέσποτων στον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραγιάννη, ο Δήμος Μακρακώμης ενημερώνει ότι ξεκίνησε η περισυλλογή τους, ενώ για τη διαχείριση του προβλήματος θα ληφθούν όλα όσα προβλέπονται εκ του νόμου για την προστασία ανθρώπων και ζώων.