Λαμία - Χαλκίδα: Συλλήψεις με τα ναρκωτικά στα χέρια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 17:26 Λαμία - Χαλκίδα: Συλλήψεις με τα ναρκωτικά στα χέρια

Διαρκείς έλεγχοι για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών…

Συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου  (14-09-2019) σε περιοχές της Λαμίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, δύο (2) άτομα ηλικίας 37 και 28 ετών αντίστοιχα, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στη κατοχή του 37χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ στην κατοχή του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Ομοίως απογευματινές και βραδυνές ώρες της ίδιας ημέρας είχαμε πέντε (5) συλλήψεις που κατελήφθησαν με συσκευασίες ναρκωτικών επάνω τους.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου, τρεις άνδρες ηλικίας 41, 38, 34 και μία γυναίκα 44 ετών, όλοι τους Έλληνες, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να έχουν στη κατοχή τους μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους 4,5 γραμμαρίων.

Επίσης, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το βράδυ, ένας 38χρονος Έλληνας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση