Δήμος Λαμιέων: Οι αποφάσεις για τον ορισμό Αντιδημάρχων στις Επιτροπές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 18:33 Δήμος Λαμιέων: Οι αποφάσεις για τον ορισμό Αντιδημάρχων στις Επιτροπές

Δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο οι αποφάσεις του Δημάρχου Λαμιέων Ευθύμιου Καραΐσκου για τον ορισμό των Αντιδημάρχων που απαρτίζουν την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Ειδικότερα για την Οικονομική Επιτροπή:

1.- Σωτήριος Κουτσοβέλης του Χρήστου, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης, Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και Εξυπηρέτησης Πολιτών με Αναπληρωματικό μέλος τον Παναγιώτη Φώσκολο του Γεωργίου, Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Απασχόλησης, Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

2. Δημήτρης Κυρίτσης του Ηλία, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας και Κοινωνίας των Πολιτών, με Αναπληρωματικό μέλος την Αμαλία Ποντίκα του Λάμπρου, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων.

Για την ΕΠΖ:

1. Παναγιώτης Φώσκολος του Γεωργίου, Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Απασχόλησης, Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, με Αναπληρωματικό μέλος τον Κωνσταντίνο Μουστάκα του Ιωάννη, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, διαχείρισης αδέσποτων και λειτουργίας Δημοτικού Κυνοκομείου και

2. Κωνσταντίνος Σταυρογιάννης του Χρήστου, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και πρασίνου, ποιότητας ζωής και ελεύθερου χώρου, Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Πολιτικής Προστασίας, Εποπτείας και διαχείρισης Κοινοτήτων με Αναπληρωματικό μέλος τον Παναγιώτη Στασινό του Σταμάτη, Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας, Προστασίας Γ’ Ηλικίας, Προστασίας παιδικής ηλικίας, Εποπτείας και λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών, ισότητας Φύλων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση