Δήμος Δομοκού: Μετά τους Προέδρους βλέπει το Προσωπικό ο Μπάμπης Λιόλιος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 16:35 Δήμος Δομοκού: Μετά τους Προέδρους βλέπει το Προσωπικό ο Μπάμπης Λιόλιος

Συνάντηση γνωριμίας με το διοικητικό προσωπικό του Δήμου θα έχει την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 14.00, ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος.

Για το λόγο αυτό οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν από τις 13:30 και μέχρι το τέλος της ημέρας και για αυτό ζητείται η κατανόηση των δημοτών.

Αντίστοιχη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου, την Πέμπτη 19/09/2019 και ώρα 13:00.

Σημειώνουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Λιόλιος είχε διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με τους Προέδρους και Συμβούλους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

Στις συναντήσεις εργασίας συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Λαϊνάς, Νικόλαος Καναβός, Αθανάσιος Τσαλαφούτας και Νίκος Καλημέρης, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού Δημήτρης Παληογεώργος.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση των Προέδρων και των Τοπικών Συμβούλων σχετικά με τους άξονες προτεραιότητας των δράσεων  και πρωτοβουλιών της νέας Δημοτικής Αρχής που θα συμβάλλουν  στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, της λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου και των υφιστάμενων υποδομών.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο Δήμαρχος Δομοκού επισήμανε, επίσης, την αναγκαιότητα για ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου, η οποία δύναται να επιτευχθεί, μόνο μέσω της συστράτευσης και της συνεργασίας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουν να υπηρετήσουν τους δημότες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση