Λαμία: Έκκληση για άμεση παρέμβαση Εισαγγελέα...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 07:15 Λαμία: Έκκληση για άμεση παρέμβαση Εισαγγελέα...

«Θα γίνει μεγάλο κακό αν δεν φροντίσουν άμεσα να βρεθεί κάποια λύση για το παιδί που έχει σοβαρό πρόβλημα....», λένε οι γείτονες στο LamiaReport.

Υπάρχει ένα οικογενειακό δράμα που εξελίσσεται εδώ και πολύ καιρό στη Λαμία. Οι Αρχές το γνωρίζουν, γιατί έχουν ασχοληθεί επανειλημμένα, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακόμη και για απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Ένα παιδί 14 ετών, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, κατά διαστήματα παθαίνει σοβαρές κρίσεις και έχει βίαια ξεσπάσματα. Από τα επεισόδια αυτά κινδυνεύει το ίδιο το παιδί, το άμεσο οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και όποιος μπορεί τυχαία να βρεθεί στο δρόμο του.

Πρόσφατα είχε επιτεθεί στα καλά καθούμενα σε μια γυναίκα στη Λαμία, που καθόταν έξω από το κατάστημά της και τη χτύπησε με ένα γυάλινο πλακάκι στο κεφάλι (δείτε σχετική ανάρτηση). Πριν λίγες ημέρες χτύπησε έναν ηλικιωμένο, πάλι τυχαία στο δρόμο.

Σήμερα το πρωί το παιδί έπαθε νέο αμόκ και άρχισε να σπάει ό,τι υπήρχε μέσα στο σπίτι και να πετάει τα πράγματα στο δρόμο. Οι γείτονες έβλεπαν να πέφτουν έπιπλα, καρέκλες, γλάστρες και ό,τι άλλο υπήρχε μέσα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι, ενώ το ίδιο απειλούσε ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι.

Στο σημείο έφτασε άμεσα αστυνομική δύναμη, που προσπάθησε να ηρεμήσει το παιδί, το οποίο είχε κλειδωθεί στο σπίτι και αρνούνταν να κατέβει. Τελικά όταν έφτασε η μητέρα του, η οποία μάλιστα λιποθύμησε όταν είδε τι συνέβη, το παιδί κατέβηκε και με τη συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στο ΓΝ Λαμίας.

«Ζούμε έναν καθημερινό εφιάλτη κι εμείς μαζί με τους γονείς.... », λένε οι γείτονες στο LamiaReport. «Το παιδί έχει σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται άμεσα βοήθεια. Δεν είναι ότι έχει σπάσει όλα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς, είναι ότι θα κάνει μεγάλο κακό ή σε δικό του άνθρωπο ή σε κάποιον άλλον. Η αστυνομία έχει έρθει δεκάδες φορές για το ίδιο θέμα. Ο Εισαγγελέας γνωρίζει το πρόβλημα. Δεν υπάρχει κοινωνικό κράτος; πρέπει πρώτα να γίνει το κακό και μετά να κλαίμε κατόπιν εορτής;», μας λέει κάποιος άλλος από τη γειτονιά.

«Κάνουμε έκκληση μέσα από το LamiaReport στον Εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα, ώστε να δοθεί μια οριστική λύση πριν είναι πολύ αργά και γίνει μεγάλο και ανεπανόρθωτο κακό....», είπαν οι περίοικοι μετά και το σημερινό επεισόδιο το οποίο σήκωσε όλη τη γειτονιά στο πόδι, ενώ κινδύνεψαν και άνθρωποι που περνούσαν κάτω από το σπίτι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση