Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Εισαγγελέας στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 07:30 Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Εισαγγελέας στη Λαμία

«Αλλαγή φρουράς» στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας - Έφυγε ο Χάρης Λακαφώσης, ήρθε ο Γιώργος Πέτρος.

Έπιασε δουλειά ο νέος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας Γιώργος Πέτρος, ο οποίος ήδη είχε την πρώτη επαφή του με τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους που τις πλαισιώνουν και επικουρούν το έργο της Εισαγγελίας.

Ο κ. Πέτρος μετακινήθηκε στη Λαμία από την Εισαγγελία Αγρινίου όπου μεταξύ άλλων υποθέσεων χειρίστηκε και την περίπτωση δολοφονίας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Νωρίτερα είχε συνδέσει το όνομά του με την υπόθεση Κεντέρη – Θάνου - Τζέκου, αλλά και με την έρευνα των capital controls.

Πρόκειται για έναν έμπειρο λειτουργό της Δικαιοσύνης, που πρέπει να θεωρείται βέβαιο, ότι θα δείξει ανάλογο ενδιαφέρον με τους προκατόχους του για την επίλυση προβλημάτων στη Φθιώτιδα.

Ανέλαβε στη θέση του Χάρη Λακαφώση ο οποίος προήχθη σε Αντιεισαγγελέα Εφετών και μετακινήθηκε στο Εφετείο της Αθήνας.

Ο κ. Λακαφώσης στα δύο χρόνια που υπηρέτησε ως επικεφαλής στην Εισαγγελία Λαμίας επιβεβαίωσε αναμφισβήτητα τον τίτλο του εργασιομανή, ενώ χειρίστηκε πολλές σοβαρές υποθέσεις με αρκετές επίσης προφυλακίσεις.

Επί ημερών του είδαμε για πρώτη φορά να δίνεται εντολή για «ελεύθερες παραλίες», μέτρο που απέδωσε αρκετά χάρη στη δική του πίεση προς τις συνεργαζόμενες Αρχές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση