Ανοιχτή πρόσκληση για την Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 10:44 Ανοιχτή πρόσκληση για την Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Λαμιέων

Πρόσκληση για την συγκρότηση της Επιτροπής Διαβούλευσης που προβλέπεται στο νόμο για του ΟΤΑ, απευθύνει ο Δήμος Λαμιέων.

Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης αποτελείται από εκπροσώπους των φορέων της τοπικής κοινωνίας και από δημότες, που συμμετέχουν σε αριθμό ίσο με το ένα τρίτο (1/3) του αριθμού των μελών εκπροσώπων φορέων. Οι δημότες ορίζονται μετά από κλήρωση μεταξύ των εγγεγραμμένων σε ειδικό κατάλογο που τηρείται στο Δήμο και στον οποίο μπορεί να εγγράφεται κάθε δημότης που είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του δήμου.

Έτσι λοιπόν καλούνται οι δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να εγγραφούν στον ειδικό κατάλογο που τηρείται στο Δήμο Λαμιέων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του ν.4555/2018.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση αλλά και για την εγγραφή σας, στον ειδικό κατάλογο, μπορείτε ν' απευθύνεστε στα τηλέφωνα 22313-51038 (Νιάνιος Σπυρίδων) και 22313 51019 (Αποστολοπούλου Αφροδίτη) και στα mail (nianios.sρΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Frida_αρο@lamίa-city.gr).

Απαραίτητο να περιλαμβάνονται τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας: Ονοματεπώνυμο — Τηλέφωνα — F.A.X. — Διεύθυνση & Ταχ. Κώδικας — Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (εφόσον υπάρχει).

Η διάρκεια της Θητείας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης ακολουθεί τη Θητεία των Δημοτικών Αρχών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση