Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τι είπε η γιαγιά που χτύπησε τον κλέφτη με τη μαγκούρα; ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 17:28 Λαμία: Τι είπε η γιαγιά που χτύπησε τον κλέφτη με τη μαγκούρα; ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια της αστυνομίας ο ανήλικος ρομά που προσπάθησε να ληστέψει τη γιαγιά - Τι είπε η 86χρονη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Ξεχείλισε η οργή μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Λαμία, στη θέα του ληστή που για δεύτερη φορά εισέβαλε στο σπίτι της για να αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το συρτάρι της.

Η γυναίκα, παρά τα κινητικά της προβλήματα, τα οποία την κρατούν καθηλωμένη στο κρεβάτι, άρχισε να χτυπά με τη μαγκούρα τον νεαρό Ρομά που θέλησε να εκμεταλλευτεί την απουσία της γυναίκας που τη φροντίζει για να αποσπάσει τη λεία του.

Η γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον νεαρό που πριν λίγο καιρό είχε μπει πάλι στο σπίτι της κλέβοντας χρήματα και γι αυτό αντέδρασε χωρίς δεύτερη σκέψη. Αιφνιδιασμένος από την σθεναρή αντίσταση της ηλικιωμένης ο επίδοξος ληστής τράπηκε σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου μίλησε και η γιαγιά:

Τελικά ο επίδοξος ληστής που "τρύπωσε" χθες στο σπίτι της 86χρονης Λαμιώτισσας, ήταν ένας 15χρονος ρομά, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.