Λαμία: Ηλικιωμένοι ζουν πίσω από τα κάγκελα για τους κλέφτες και τους ληστές - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 07:12 Λαμία: Ηλικιωμένοι ζουν πίσω από τα κάγκελα για τους κλέφτες και τους ληστές - ΒΙΝΤΕΟ

Κραυγή αγωνίας από ηλικιωμενη Λαμιώτισσα που έχει πέσει θύμα ληστείας και κλοπής πολλές φορές μέσα στο σπίτι της.

Οι ηλικιωμένοι είναι ο εύκολος στόχος των θρασύτατων ληστών και διαρρηκτών που δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και μέρα - μεσημέρι να εισβάλουν στα σπίτια και να ληστεύουν τα ανήμπορα γεροντάκια. Οι δράστες συνήθως είναι οι γνωστοί - άγνωστοι ρομά, που το τελευταίο διάστημα έχουν κυριολεκτικά αποθρασυνθεί.

Η κυρά Μαριώ πλησιάζει στην ηλικία των 90 ετών και ζει το δικό της εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Μπορεί να το έχει κάνει φρούριο με συναγερμούς, κλειδαριές ασφάλειας και λουκέτα. Κι όμως μέσα στο τελευταίο μήνα την έχουν κλέψει τουλάχιστον τρεις φορές.

Οι γείτονες μας είπαν ότι έχουν κυνηγήσει πολλές φορές τους κλέφτες, όπως έγινε και σήμερα το πρωί, όταν μια γυναίκα ρομά ακολούθησε την ηλικιωμενη και της άρπαξε την τσάντα όταν έμπαινε στο σπίτι της.

«Ζούμε φυλακισμένοι μέσα στα ίδια μας τα σπίτια...», λέει η ηλικιωμένη στο LamiaReport, που πολλές φορές τη νύχτα μένει ξάγρυπνη γιατί φοβάται μην έρθουν οι ληστές.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση