Δωρεές στο ορφανοτροφείο Λαμίας, αντί στεφάνων, για την οικογένεια που δολοφονήθηκε άγρια στις ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 09:45 Δωρεές στο ορφανοτροφείο Λαμίας, αντί στεφάνων, για την οικογένεια που δολοφονήθηκε άγρια στις ΗΠΑ

Για την 1η Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η κηδεία του Σάββα Σαββόπουλου, της συζύγου του και του γιου τους, που βρήκαν φρικτό θάνατο στο σπίτι τους - Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια, οι δωρεές θα γίνονται διαμέσου της Ορθόδοξης Εκκλησίας των ΗΠΑ.

Δωρεές αντί στεφάνων ζητά η οικογένεια των ομογενών που δολοφονήθηκαν άγρια μέσα στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το protothema.gr όπως ανακοινώθηκε εκ μέρους της οικογένειας Σαββόπουλου, που θρηνεί τον χαμό του Σάββα Σαββόπουλου, της συζύγου του Έιμι και τους δεκάχρονου γιου τους Φίλιπ, αντί λουλουδιών, όσοι θέλουν να παραβρεθούν στην επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεστεί την 1η Ιουνίου, καλούνται να δωρίσουν τα χρήματα στην ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, που είναι η μητρόπολη της περιοχής.

Ακολούθως, διαμέσου της εκκλησίας, τα χρήματα θα κατατεθούν υπέρ του ορφανοτροφείου θηλέων της Λαμίας. 

Υπενθυμίζεται ότι για τις άγριες δολοφονίες των τεσσάρων ανθρώπων, καθώς μαζί με τα μέλη της οικογένειας Σαββόπουλου, τραγικό θάνατο βρήκε και η οικιακή τους βοηθός, η 57χρονη Βεραλίσια Φιγκερόα, έχει συλληφθεί ο 34χρονος απότακτος πεζοναύτης Ντάρον Ντίλον. Οι αρχές πάντως θεωρούν ότι πιθανότατα δεν έδρασε μόνος και οι έρευνες συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Από τη Στερεά η οικογένεια των ομογενών που σφαγιάστηκε από το μανιακό δολοφόνο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση