Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσοχή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα στα Τέμπη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 16:57 Προσοχή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα στα Τέμπη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για χρονικό διάστημα από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου καθημερινά από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης καθώς και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας.

Οι ρυθμίσεις προβλέπουν τα εξής:

Ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Χ/Θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (Χ/Θ 400+265) του Α.Θ.Ε., και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

Θα εφαρμοστεί πλήρης Αποκλεισμός Αυτοκινητοδρόμου και υποχρεωτική έξοδος για διατομή 2 λωρίδων, καθώς και αποκλεισμός της εισόδου του Α/Κ Ευαγγελισμού προς Θεσσαλονίκη, Πλήρης Αποκλεισμός Αυτοκινητοδρόμου και υποχρεωτική έξοδος για διατομή 3 λωρίδων) καθώς και αποκλεισμός της εισόδου του Α/Κ Λεπτοκαρυάς προς Αθήνα.

Επίσης αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα. (Αποκλεισμός κλάδου εισόδου).

– Επιπλέον, πριν την έναρξη εφαρμογής των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πρέπει να αποκλειστούν οι υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του αυτοκινητόδρομου στο τμήμα Ευαγγελισμός – Λεπτοκαρυά τουλάχιστον δύο ώρες πριν, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη εντός του αποκλεισμένου τμήματος.

Έχει επισημανθεί στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ» να μεριμνήσει για τη κατάλληλη προσαρμογή των χρεώσεων των διοδίων, λόγω ολικού αποκλεισμού της κυκλοφορίας, στους Μετωπικούς Σταθμούς Διοδίων Μακρυχωρίου και Λεπτοκαρυάς και στους Πλευρικούς Σταθμούς Διοδίων Ευαγγελισμού και Λεπτοκαρυάς.