Συνάντηση Δημάρχου Δομοκού με τον Διευθυντή της ΔΑ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 18:45 Συνάντηση Δημάρχου Δομοκού με τον Διευθυντή της ΔΑ Φθιώτιδας

Με τον Διευθυντή της ΔΑ Φθιώτιδας, Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Φούρλα, τον Αναπληρωτή Διευθυντή του, Α/Δ Βασίλειο Γόνη και το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, Αστυνόμο Α’ Κωνσταντίνο Τσιαβάκη, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/9) στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Δομοκού, Χαράλαμπος Λιόλιος.

Η πρώτη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της θεσμικής συνεργασίας, με γνώμονα την κοινή υποχρέωση έναντι των δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής και στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση των όποιων προβλημάτων ανακύψουν. 

Ορισμένα από τα ζητήματα, που κυριάρχησαν στη συζήτηση, ήταν η  ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τον  προγραμματισμό κοινών δράσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών, αλλά και η ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή.

Ο κ. Λιόλιος επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα προστασίας του πολίτη και με απόλυτη εμπιστοσύνη βρίσκεται δίπλα στην Ελληνική Αστυνομία, έτσι ώστε να συνδράμει στο διαρκή αγώνα της, ενάντια στην παραβατικότητα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση