Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Μια απρόσμενη επίσκεψη είχε η ηλικιωμένη που ζει στο σπίτι "φυλακή"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 08:07 Λαμία: Μια απρόσμενη επίσκεψη είχε η ηλικιωμένη που ζει στο σπίτι "φυλακή"

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ηλικιωμενη, που ζει στο κέντρο της Λαμίας, φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι με το φόβο των ληστών και των διαρρηκτών....

Όπως μας είπαν γείτονες της ηλικιωμένης γυναίκας νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23/9) επισκέφθηκε την κυρά Μαριώ ο Δήμαρχος της πόλης Θύμιος Καραΐσκος. Της πρόσφερε μάλιστα και ένα κουτί με γλυκά ή κάτι άλλο και μίλησε για αρκετή ώρα μαζί της.

Ο Δήμαρχος ευαισθητοποιήθηκε από το ρεπορτάζ και την κραυγή αγωνίας της ηλικιωμένης και της υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γίνει η Λαμία πιο ανθρώπινη και ασφαλής πόλη, ειδικά για τους ηλικιωμένους. «Στο πρόσωπό σας βλέπω τη μητέρα μου. Άκουσα τα όσα είπατε και με συγκινήσατε....Ότι χρειαστείτε φωνάξτε με και θα είμαι οποιαδηποτε στιγμή...», είπε ο Δήμαρχος στη σχεδόν 90χρονη Λαμιώτισσα.

Η ηλικιωμενη τον ευχαρίστησε και του ζήτησε να βάλει περισσότερο φωτισμό στο δρόμο έξω από το σπίτι και στα γύρω στενά αφού το βράδυ που πέφτει το σκοτάδι φοβάται να κυκλοφορήσει άνθρωπος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την κραυγή αγωνίας της ηλικιωμένης, που έχει πέσει πολλές φορές θύμα των ληστών και έχει αναγκαστεί να ζει "φυλακισμένη" μέσα στο ίδιο της το σπίτι.