Δήμος Λοκρών: Συγκρότηση Επιτροπής Εκτίμησης, καταλληλότητας έτους 2019

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 23:29 Δήμος Λοκρών: Συγκρότηση Επιτροπής Εκτίμησης, καταλληλότητας έτους 2019

Με απόφαση του Δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ συγκροτήθηκε η Επιτροπή Εκτίμησης, καταλληλότητας έτους 2019 για την αγορά-μίσθωση-εκμίσθωση ή εκποίηση ακινήτων του Δήμου.

Πρόεδρος της  επιτροπής, ορίσθηκε ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Ανεστάκος, με αναπληρωτή του το Μιχάλη Παπανικολάου (αναπληρωματικά μέλη: Μαρία Τζανακάκη, Παγώνα Δάρα).

Ορίσθηκε επίσης ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Δόμησης του δήμου Κωνσταντίνος Φουρλεμάδης για τη συγκρότηση της Επιτροπής Εκτίμησης, καταλληλότητας έτους 2019 προκειμένου να συνταχθεί έκθεση εκτίμησης, καταλληλότητας όταν ο Δήμος πρόκειται να προβεί στην αγορά-μίσθωση-εκμίσθωση ή εκποίηση ακινήτων σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αναπληρωτή του την υπάλληλο της Υπηρεσίας Δόμησης του δήμου Ιωάννα Βαρελογιάννη.

Γραμματέας της Επιτροπής τέλος ορίσθηκε η Υπάλληλος του Δήμου Νικολέτα Μπαρμπάτση με αναπληρώτρια της την Υπάλληλο του Δήμου Χάιδω Μπονόβα.

Στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που λειτουργούν τοπικά συμβούλια και  πάρεδροι στην επιτροπή μετέχει αντί του δευτέρου συμβούλου, ο πρόεδρος του οικείου  τοπικού συμβουλίου ή ο οικείος πάρεδρος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση