Ξέρεις τι είναι "Classics & Coffee" που έγινε εχθές Κυριακή στο Δομοκό;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 14:05 Ξέρεις τι είναι "Classics & Coffee" που έγινε εχθές Κυριακή στο Δομοκό;

Η δεύτερη συνάντηση "Classics & Coffee" έγινε αυτό την Κυριακή 29/9 στην περιοχή των Μεταλλίων Δομοκού.

Το "Classics & Coffee" είναι μία συνάντηση που έγινε για δεύτερη φορά και ο στόχος είναι να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια και οι συμετοχές να γίνουν περισσότερες και τα οχήματα πιο εντυπωσιακά.

Και φυσικά σε κάθε τέτοια συνάντηση δεν είναι ευπρόσδεκτοι μόνο όσοι έχουν ένα ιδιαίτερο όχημα αλλά και όποιος θαυμάζει ό,τι έχει ρόδες και τιμόνι!

Διαβάστε την ανακοίνωση των διοργανωτών:

"Με στόχο να μοιραστούμε το πάθος και την αγάπη που έχουμε για τις αντίκες αλλά και ό,τι άλλο έχει ρόδες και τιμόνι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα κίνητρο έτσι ώστε τα αγαπημένα μας οχήματα να βγαίνουν από το γκαράζ πιο συχνά και να μας φέρουν σε επαφή με κόσμο από όλη την Ελλάδα.

Πάντα με προτεραιότητα την ασφαλή οδήγηση και το σεβασμό προς το περιβάλλον σας περιμένουμε να πιούμε έναν καφέ με θεά τα οχήματα που αγαπάμε.

Ο χώρος της εκδήλωσης είναι ιδιωτικός.
Λόγω περιορισμενου χώρου οι διοργανωτές της εκδήλωσης θα σας βοηθήσουνε να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας με ασφάλεια και σειρά.

Ευχαριστούμε,

Classics & Coffee"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση