Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από καυγά τα χτυπήματα στο κεφάλι του 27χρονου που βρέθηκε πεσμένος στο σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 09:50 Από καυγά τα χτυπήματα στο κεφάλι του 27χρονου που βρέθηκε πεσμένος στο σπίτι του

Είχε προηγηθεί καυγάς σε μπαρ…

Παρ’ ολίγον να βρει τον θάνατο ο 27χρονος, που μεταφέρθηκε προχθές το βράδυ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, ο 27χρονος είχε δύο αιματώματα στον εγκέφαλό του και χειρουργήθηκε εσπευσμένα από νευροχειρουργό στο Αχιλλοπούλειο, ενώ παρά το ότι η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση, είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κατάσταση του νεαρού επιβαρύνθηκε, διότι μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι, έμεινε πολλές ώρες χωρίς περίθαλψη στο σπίτι του στη Ν. Ιωνία, πριν τον βρουν οι δικοί του και ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 27χρνος  διαπληκτίστηκε με δύο άλλους νεαρούς, άγνωστο για ποιο λόγο.
Οι γονείς του 27χρονου τον αναζητούσαν προχθές για πολλές ώρες, για να τον βρουν το βράδυ στο σπίτι. Είχε μαυρισμένο το μάτι του, προφανώς από γροθιά ή γροθιές που δέχθηκε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακόμισε τον νεαρό στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως και τελικά έγινε χθες τα ξημερώματα. Μετά την εγχείρηση διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στις 30 Σεπτεμβρίου έξω από κλαμπ στην περιοχή των Παλαιών.  Δύο νεαροί ηλικίας 31 και 29 ετών εξερχόμενοι από το κλαμπ διαπληκτίστηκαν με άλλους δύο. Οι τέσσερις νεαροί πιάστηκαν στα χέρια και ο 31χρονος προκάλεσε σωματικές βλάβες σε 26χρονο ενώ μαζί με τον 29χρονο χτύπησαν τον 27χρονο.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, κατηγορούμενοι για βαριά σωματική βλάβη από κοινού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία διερεύνησε τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες φέρεται να τραυματίστηκε ο νεαρός ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Πηγή: e-thessalia.gr