Βρέθηκε γυναικείος σκελετός στις εκβολές του Πηνειού - Ανήκει στην 59χρονη Λαμιώτισσα;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 17:58 Βρέθηκε γυναικείος σκελετός στις εκβολές του Πηνειού - Ανήκει στην 59χρονη Λαμιώτισσα;

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της Βάσως Κουκουνασούλη - Σιλεβίστα...

Σκελετός που πιθανόν ανήκει σε γυναίκα βρέθηκε στις εκβολές του Πηνειού ποταμού στην περιοχή της Γυρτώνης, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr

Συγκεκριμένα έχει βρεθεί ένα κρανίο και οστά που πιθανότατα παραπέμπουν σε γυναίκα. Στο χώρο βρέθηκε ένα παπούτσι και το κάτω μέρος μιας φόρμας. Τα ευρήματα εντοπίστηκαν από συνεργείο καθαρισμού του φράγματος. Οι άνθρωποι του συνεργείου σηκώνοντας κορμούς και άλλα υλικά βρέθηκαν μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα και ειδοποίησαν τις αρχές.

Οι αστυνομικοί, όπως και σε προηγούμενα μακάβρια ευρήματα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανήκει στην Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, ωστόσο η προχωρημένη σήψη των οστών δε δικαιολογεί απόλυτα το συγκεκριμένο σενάριο.

Τα ευρήματα θα εξετάσει και η ιατροδικαστής Λάρισας και αναμένεται να πάρει δείγμα για να μπορέσει να εντοπιστεί η ταυτότητα του νεκρού.

Η 59χρονη Βάσω εξαφανίστηκε από το πατρικό της σπίτι στην οδό Άκρωνος 9 στον Άγιο Χαράλαμπο στη Λάρισα, ανήμερα της Κυριακής των Αποκρεών και έκτοτε κανείς δεν έχει δει ή ακούσει κάτι για εκείνη.

Η οικογένειά της είχε εναποθέσει τις όποιες ελπίδες της στις έρευνες που είχαν γίνει από τις αρμόδιες αρχές, αστυνομία και πυροσβεστική, όμως τα μηδενικά αποτελέσματα μεγάλωσαν τον πόνο της απώλειας του αγαπημένου τους προσώπου. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που όλο αυτό το διάστημα γίνονταν συγκρίσεις γενετικού υλικού της εξαφανισθείσας με αυτό των σορών αγνώστων γυναικών που εντοπίστηκαν, με αρνητικά αποτελέσματα.

Με την υπόθεση εξαφάνισης της 59χρονης, ασχολήθηκε και η εκπομπή της Αγγελικής ΝΙκολούλη «Φως στο Τούνελ» προσθέτοντας κάποια στοιχεία στο παζλ της εξαφάνισης, για το χρόνο που εξαφανίσθηκε και για την κατάσταση που βρισκόταν πριν την εξαφάνιση, χωρίς και πάλι να βρεθούν κάποια ίχνη της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση