Στην εντατική ο 27χρονος που βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 11:41 Στην εντατική ο 27χρονος που βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε δύο άτομα…

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε ο Εισαγγελέας Βόλου κατά ενός 29χρονου και ενός 31χρονου, υπεύθυνου του καταστήματος και εργαζόμενου στο σύστημα φώτων, σε βάρος του 27χρονου θαμώνα, τον οποίο φέρονται να χτύπησαν σοβαρά στο κεφάλι νωρίς το πρωί της Κυριακής (29/9).

Σε βάρος των δύο είχε καταθέσει μήνυση ο φίλος του 27χρονου, με τον οποίο βγήκαν μαζί από το κλαμπ και αφορούσε εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Οι δύο δράστες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή σήμερα Τετάρτη, ενώ ο 27χρονος, που έφτασε κοντά στον θάνατο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για δύο αιματώματα στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 27χρονος με τον συνομήλικο φίλο του βγήκαν από το κλαμπ, στην περιοχή των Παλαιών στις 7 το πρωί της Κυριακής και ο πρώτος εθεάθη να ουρεί έξω από το κατάστημα.

Ο ένας από τους δράστες του είπε να πάει παραπέρα γιατί από το μαγαζί έβγαιναν και γυναίκες, ακολούθησε λογομαχία, ο δεύτερος δράστης φέρεται να ενεπλάκη στον καυγά, ωστόσο, στην αναταραχή που προκλήθηκε και στα μεταξύ τους σπρωξίματα, ο 27χρονος δέχθηκε χτύπημα, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες στην απολογία τους υποστήριξαν ότι συνέστησαν στο θύμα να πάει παραπέρα, γιατί έβγαιναν και γυναίκες από το κλαμπ και τον έβλεπαν, αρνήθηκε, τον απώθησαν και εκεί το επεισόδιο τελείωσε.

Από την πλευρά του ο 27χρονος μηνυτής και φίλος του θύματος δήλωσε ότι οι δύο χτύπησαν τον φίλο του και μάλιστα βγήκαν από το κλαμπ και άλλοι θαμώνες που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Το θύμα στη συνέχεια πήγε σπίτι του στη Ν. Ιωνία, όπου και εντοπίστηκε από τους συγγενείς του την Κυριακή το βράδυ και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Πηγή:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση