Άγαρμποι διαρρήκτες συνελήφθησαν με τα κλοπιμαία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 17:45 Άγαρμποι διαρρήκτες συνελήφθησαν με τα κλοπιμαία

Έκλεψαν χρήματα και αντικείμενα αξίας αρκετών ευρώ, ενώ προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος…

Συνελήφθησαν  το μεσημέρι της Τετάρτης (02-10-2019) στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του ΑΤ Ορχομενού, δύο (2) νεαροί Ρομά, ηλικίας 26 & 20 ετών.

Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι, το προηγούμενο βράδυ, παραβίασαν θύρα καταστήματος στην περιοχή και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα (ενισχυτή & κονσόλα ήχου, κιβώτιο με οινοπνευματώδη ποτά), συνολικής αξίας (1.200) ευρώ. Σαν να μην έφθανε αυτό, οι δύο Ρομά στη προσπάθειά τους να «ξηλώσουν» όσα περισσότερα μπορούσαν προκάλεσαν  φθορές στο εσωτερικό του καταστήματος.

Στο πλαίσιο της έρευνας και των αναζητήσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, πλην του χρηματικού ποσού, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν νομότυπα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία που περιλαμβάνει τις κατηγορίες της διάπραξης κλοπής και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση