Τα αθλητικά έργα που θα γίνουν στην Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 19:21 Τα αθλητικά έργα που θα γίνουν στην Ευρυτανία

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη συνάντηση του βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Ελευθέριο Αυγενάκη σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Νομό Ευρυτανίας και στους δύο Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων.

Ο Υπουργός αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής όπως αυτές εκφράστηκαν τόσο από τα αιτήματα των Δημάρχων όσο και από τον Βουλευτή Ευρυτανίας, ανακοίνωσε τα παρακάτω έργα:

Δήμος Καρπενησίου:

1) Κατασκευή γηπέδου 5x5 στο Μεγάλο Χωριό και γήπεδο μπάσκετ στο Στένωμα, προϋπολογισμός δαπάνης 205.000€.

2) Εγκατάσταση ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου και προμήθεια ρομποτικής σκούπας για το κολυμβητήριο Καρπενησίου, προϋπολογισμός δαπάνης 272.900,01€.

Δήμος Αγράφων:

1) Προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού τάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Κερασοχωρίου, Γρανίτσας, Βίνιανης και Λεπιανών, προϋπολογισμός δαπάνης 687.814€.

2) Προμήθεια και εγκατάσταση περίφραξης, προμήθεια στεγάσεων αναπληρωματικών και διαιτητών στα γήπεδα ποδοσφαίρου Κερασοχωρίου και Γρανίτσας, προϋπολογισμός δαπανών 48.514€.

Κατόπιν της ανωτέρω εξέλιξης, ο Βουλευτής Ευρυτανίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Υφυπουργό για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των Δήμων του Νομού μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση