Εφτά συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 08:02 Εφτά συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά

Συστηματικοί έλεγχοι κατά της διάδοσης των ναρκωτικών…

Εφτά άτομα συνελήφθησαν το προηγούμενο 24ωρο σε περιοχές της Χαλκίδας, της Θήβας και της Λιβαδειάς, σύμφωνα με το ενημερωτικό της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται, οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Ειδικότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Χαλκίδας, συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (6/10), 41χρονος αλλοδαπός. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη το ίδιο βράδυ 58χρονος Έλληνας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.  

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας & της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ένας ακόμη 25χρονος Έλληνας. Σε αυτή την περίπτωση κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλλήψεις για ναρκωτικά στην περιοχή της Χαλκίδας συνεχίστηκαν ξημερώνοντας Δευτέρα (7/10), καθώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας & της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, συνέλαβαν 21χρονο που είχε επάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Αντίστοιχα συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 41χρονος και ένας 35χρονος, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος το βράδυ της ίδιας μέρας στη Λιβαδειά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, 33χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση των υποθέσεων έκαναν τα οικεία Τμήματα Ασφάλειας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση