Ο Παναγιώτης Στασινός πρόεδρος της Επιτροπής για τα αδέσποτα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 07:31 Ο Παναγιώτης Στασινός πρόεδρος της Επιτροπής για τα αδέσποτα

Συγκροτήθηκε η 5μελης Επιτροπή για τα αδέσποτα στο Δήμο Λαμιέων - Στα θέματα και η "αγέλη" των αδέσποτων του Αγίου Λουκά.

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 14:00’ στο Δημοτικό Κατάστημα στην οδό Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, η Επιτροπή Παρακολούθησης και εφαρμογής του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Λαμιέων.

Η 5μελής Επιτροπή συγκροτήθηκε μόλις τη Δευτέρα και αποτελείται από τους:

1. Μπαρτσιώκα Αγγελική, Αντιπρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας με αναπληρώτρια την Γρίβα Έφη,

2. Σχοινά Θέμη, με αναπληρωτή την Πέρρου Γωγώ,

3. Αντωνακάκη Μαριάννα, Κτηνίατρο - υπεύθυνη του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς

4. Τσιαμπούλα Βασίλειο, εκπαιδευτή σκύλων, ο οποίος είναι μέλος νομίμως αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου εκπαιδευτών σκύλων και

5. Στασινό Παναγιώτη, Δημοτικό Σύμβουλο, εκπρόσωπο του Δήμου Λαμιέων, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Παλιούρα, Δημοτικό Σύμβουλο.

Ο Παναγιώτης Στασινός ορίσθηκε ως Πρόεδρος της Επιτροπής, που όπως σημειώσαμε θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνεδρίαση έχοντας πέντε (5) θέματα στην ημερήσια διάταξη, ανάμεσα σε αυτά οι τελευταίες επιθέσεις σκύλων που έχουν δημιουργήσει αγέλες, αλλά και ειδικά το θέμα των αδέσποτων του Αγίου Λουκά.

Αναλυτικά τα θέματα:

1. Ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση στο Κυνοκομείο (αριθμός και κατάσταση ζώων, συνθήκες εργασίας και διαβίωσης ζώων, επάρκεια σε τροφές, φάρμακα και αναλώσιμα κλπ)

2. Ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα αδέσποτα (αριθμός, αναφορές για επιθέσεις και αγέλες, επανενταξεις κλπ)

3. Ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση των αδέσποτων στον Άγιο Λουκά

4. Προτασεις προς την Δημοτική Αρχή για την εύρυθμη λειτουργία του Κυνοκομείου και την διαχείριση των αδέσποτων

5. Προτάσεις των μελών

Προσαρμοσμένη αναζήτηση