Φθιώτιδα: Ξέρουν τον έναν από τους δυο ληστές που χτύπησαν με ξύλο τον παππού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 23:20 Φθιώτιδα: Ξέρουν τον έναν από τους δυο ληστές που χτύπησαν με ξύλο τον παππού

Πρόκειται για 46χρονο Ρομά που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές και αναζητείται μαζί με το συνεργό του…

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, η υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε το Σεπτέμβριο του 2018, στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στην Άγναντη του Αγίου Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε ο ένας εκ των δύο αδίστακτων δραστών που χτύπησαν τα δύο γεροντάκια ηλικίας 91 και 85 ετών προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα ή ότι άλλο πολύτιμο έβρισκαν στο σπίτι.

Πρόκειται για έναν 46χρονο Έλληνα Ρομά, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ο 46χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν μεταμεσονύχτιες ώρες της 20-09-2018, την πόρτα του σπιτιού των ηλικιωμένων και με τη χρήση ξύλου, προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον 91χρονο!

Ακολούθως, αφού ακινητοποίησαν τα δύο γεροντάκια, απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο του παθόντα, ενώ κατά τη διαφυγή τους απέκοψαν την τηλεφωνική τους σύνδεση.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση