Εννέα συλλήψεις μέσα σε λίγες ώρες για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 20:37 Εννέα συλλήψεις μέσα σε λίγες ώρες για ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης…

Μισή ντουζίνα συλλήψεις για ναρκωτικά είχαμε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη το μεσημέρι ένας 37χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα, ένας 37χρονος και ένας 28χρονος, διότι στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν επίσης το βράδυ ένας 16χρονος και ένας 17χρονος, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας 25χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην προσπάθεια που καταβάλλεται κατά της διάδοσης των ναρκωτικών, είχαμε άλλες τρεις (3) συλλήψεις για ναρκωτικά στην περιοχή της Θήβας.

Πιο αναλυτικά το πρωί της Τετάρτης (9/10), συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο νεαροί 21 και 22 ετών, γιατί στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, δύο (2) συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Πέμπτη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, ένας 46χρονος, που είχε στην κατοχή μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ομοίως μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε όλες τις περιπτώσεις σχηματίστηκαν ποινικές δικογραφίες για να υποβληθούν στις αντίστοιχες Εισαγγελικές αρχές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση