«Έφυγε» ο Λαμιώτης εργολάβος Ηλίας Τσεκούρας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 08:08 «Έφυγε» ο Λαμιώτης εργολάβος Ηλίας Τσεκούρας

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στις 11:00' το πρωί στον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα Λαμίας.

Στις 4.00 το απόγευμα της Δευτέρας (14/10) «έφυγε», σε ηλικία 72 ετών, νοσηλευόμενος στην παθολογική κλινική του Γ.Ν. Λαμίας ο αγαπημένος μας πατέρας Ηλίας Π. Τσεκούρας, επαγγελματίας εργολάβος οικοδομών, που δραστηριοποιήθηκε στη Λαμία και σε όλη τη Φθιώτιδα από το 1968 ως και σήμερα.

Δημιούργησε με την εκλιπούσα σύζυγό του Δήμητρα Πάππου, οικογένεια τεσσάρων κοριτσιών, σημερινές επαγγελματίες (Τσεκούρα-Αμερικάνου Ελένη, Τσεκούρα-Ριζάκου Βασιλική, Τσεκούρα Παναγιώτα Πολιτικούς Μηχανικούς-Αρχιτέκτονες και την Τσεκούρα Μαρία, γιατρό που τον κουράριζε ως σήμερα, καθώς και εννέα εγγόνια τα οποία υπεραγαπούσε.

Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που έζησε όλη του τη ζωή δουλεύοντας με πάθος και όρεξη για τη ζωή, συνεχίζοντας την τελευταία δεκαετία της ζωής του με τη δεύτερη σύντροφό του Βιολέτα, η οποία του συμπαραστάθηκε στην ασθένεια του.

Ευχαριστούμε θερμά την παθολογική κλινική του Γ.Ν. Λαμίας, την Καρδιολογική, τη ΜΕΘ-ΜΑΦ και τα Επείγοντα για όλες τις υπηρεσίες τους καθώς και όλους τους ιδιώτες γιατρούς που συμπαραστάθηκαν τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (15/10/19) στις 11:00' το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Επιθυμία τη οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα υπέρ του ορφανοτροφείου θηλέων στη Λαμία. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

Οι κόρες του
Ελένη, Μαρία, Παναγιώτα, Βασιλική - Τσεκούρα
 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από το LamiaReport
Προσαρμοσμένη αναζήτηση