Cinepolis Γαλαξίας: «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 08:36 Cinepolis Γαλαξίας: «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» - Κερδίστε προσκλήσεις!

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει για δεύτερη φορά στον ρόλο της σατανική Maleficent στην συνέχεια της πολύ πετυχημένης ταινίας της Disney από το 2014!!!

Οι προβολές του «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» ξεκινούν από την Πέμπτη (17/10)

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή του «Maleficent: Mistress of Evil».
 
Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) από το LR.
 
Ώρες προβολής στις 5.00 το απόγευμα (μεταγλωτισμένο)  & στις 7:00΄ το απόγευμα και στις 10:00΄ το βράδυ .
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 

 

Joker

Περίληψη

Στην καινούργια ταινία της Disney "Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους", που ακολουθεί την πετυχημένη διασκευή του 2014, η Maleficent και η βαφτιστήρα της Aurora αναλαμβάνουν να λύσουν τον περίπλοκο και μυστηριώδη οικογενειακό δεσμό που τις ενώνει, όσο ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από τους επικείμενους γάμους της Aurora, τους απροσδόκητους εχθρούς και τις καινούργιες σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο.
Η κατακερματισμένη σχέση τους, που σέρνεται ανάμεσα στην εκδίκηση και την άδολη αγάπη δείχνει να ανθίζει, όσο η έχθρα ανάμεσα στους ανθρώπους και στις νεράιδες επιβιώνει. Ο επικείμενος γάμος της Aurora με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι αιτία για γιορτή για το Βασίλειο των Ulstead και των γειτόνων Moors, αφού ο γάμος θα φέρει κοντά τους δύο κόσμους. Όταν ένας καινούργιος επισκέπτης θα συστήσει έναν παντοδύναμο νέο εχθρό που δεν υπολόγιζαν, η Maleficent και η Aurora θα χωριστούν, συμμετέχοντας σε έναν Μεγάλο Πόλεμο, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση τους και θα τις κάνει να αναρωτηθούν αν είναι στ' αλήθεια οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Ρένινγκ
Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Σαμ Ράιλι, Χάρρις Ντίκινσον, Εντ Σκράιν, Ιμέλντα Στόντον, Τζούνο Τεμπλ, Λέσλι Μάνβιλ, Μισέλ Πφάιφερ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση