Θρήνος για τον 42χρονο οικογενειάρχη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 07:48 Θρήνος για τον 42χρονο οικογενειάρχη

Ήταν πατέρας ενός παιδιού και επέστρεφε, όπως κάθε μέρα, από τη δουλειά του όταν έγινε το κακό…

Θρήνος στην Θήβα για τον 42χρονο τραπεζικό υπάλληλο, που έφυγε από τη μια στιγμή στην άλλη, στο φοβερό τροχαίο χθες το μεσημέρι στα Οινόφυτα.

Στο 74ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, λίγο πριν την έξοδο για το σπίτι του στη Θήβα, έχασε τη ζωή του ο άτυχος 42χρονος το απόγευμα της Τρίτης (15/10).

Το αυτοκίνητό του προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε ακινητοποιημένη νταλίκα, μετατρέποντάς το σε άμορφη μάζα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση 12 πυροσβεστών με 6 οχήματα από τα Οινόφυτα και τη Θήβα.

Ο 42χρονος εργαζόταν σε τράπεζα στο Σχηματάρι και όπως κάθε μέρα μετά το τέλος του ωραρίου του, πήρε το δρόμο της επιστροφής προκειμένου να βρεθεί στην οικογένειά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θύμα ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός 10χρονου παιδιού.

Σε ένα σημείο από το οποίο περνούσε καθημερινά και κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, δεν πρόλαβε να αντιδράσει στο μεγάλο εμπόδιο που βρέθηκε μπροστά του με αποτέλεσμα να χάσει με βίαιο τρόπο τη ζωή του.

Η προανάκριση και η έκθεση από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, αναμένεται να φωτίσει ορισμένες από τις πτυχές της τραγωδίας και να απαντήσει έτσι σε κάποια από τα πολλά αναπάντητα «γιατί»…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση