Σταυρογιάννης για ΦοΔΣΑ: Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό Περιφερειακό Φορέα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 18:08 Σταυρογιάννης για ΦοΔΣΑ: Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό Περιφερειακό Φορέα

Τι ειπώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου ΔΣ του Φορέα για την προστασία του περιβάλλοντος και τα χαμηλά κόστη υπηρεσιών προς τους πολίτες…

Η Λαμία φιλοξένησε την τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος Ανώνυμη Εταιρία των ΟΤΑ «ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ».

Στην αίθουσα συνεδριάσεων στην οδό Αινιάνων ο Πρόεδρος του Φορέα και πρώην Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης, παρέδωσε ουσιαστικά τη σκυτάλη στη νέα διοίκηση που θα προκύψει την ερχόμενη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στη Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί στη Θήβα.

Όπως τόνισε και ο ίδιος στην ομιλία του, η Λαμία έπαιξε σημαντικό περιφερειακό ρόλο για την επιτυχία και την ανάδειξη ενός ισχυρού Φορέα, ενώ η επιλογή της ως σημείο της τελευταίας συνάντησης ήταν για τη μεγαλύτερη δημοσιοποίηση των θετικών αποτελεσμάτων στη διαχείριση των σκουπιδιών.

Δείτε ένα βίντεο με τις δηλώσεις Σταυρογιάννη για το κλείσιμο της θητείας του απερχόμενου ΔΣ του ΦοΔΣΑ ΑΕ:

Στην τοποθέτησή του ο κ. Σταυρογιάννης αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα που αντιμετώπισαν ως νεοσύστατος Φορέας, όσο και στις επιτυχίες του ΦοΔΣΑ για τη δημόσια χρηματοδότηση έργων πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του κ. Σταυρογιάννη:

Σημειώνουμε ότι από τον περασμένο μήνα λειτουργούν και στη Λαμία γραφεία του Φορεά Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην πλατεία Ελευθερίας.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνεδρίαση του ΔΣ του Φορέα:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση